Over ons

 

Ik ben Annelien Duville, een jonge onderneemster die in haar dertiger jaren ervaring mocht opdoen in de industrie bij Vermcotech, de firma van mijn man, Jochen Vermeir.
Dit werd dan ook mijn drijfveer achter deze winkel voor werkkledij.

Gezien mijn huidig soort werk in de industrie en de hiermee gepaarde kledingvoorschriften, stond mij de uitdaging te wachten om werkbroeken, T-shirts, sweaters, veiligheidsschoenen en PBM’s voor mezelf te gaan kopen, shoppen maar…
Een zeer moeilijke opdracht, achteraf bekeken.

Ik kocht bij verscheidene handelaars een broek – het enige damesmodel waarover zij beschikten – en kwam tot de constatatie dat het damesmodel net zo wijd zat als een herenmodel. Sterker nog, als ik een broek van mijn lieftallige echtgenoot aantrok, stond die mij mooier dan mijn nieuwe broek.

Het was frustrerend voor mij als vrouw om op die manier onze firma te vertegenwoordigen, en al snel ging ik op zoek naar andere kleding-, schoeisel-, en PBM-merken die ook een specialisatie hebben in damesmodellen. Ook geen makkelijke opdracht, maar de aanhouder wint, of zoals Jochen zou zeggen; “Alleen met doorzettingsvermogen, bereikte ook de slak de ark”.

Vrij vertaald is de betekenis van onze naam ‘dame aan het werk’. Ik hou er mij echter aan om ook de heren niet in hun bouwvakkersdécolleté te laten staan.
Vandaar de hoofdletter M voor Male@Work.